Маријан Ристичевић: „Храна адут Србије“
31.03.2022.
Јелена Благојевић: „До победе!“
03.04.2022.

Маријан Ристичевић посетио Барајево

Председник Народне сељачке стране Маријан Ристичевић заједно са члановима ОО Барајево посетио је Ловачко удружење "Мића Поповић" које газдује ловиштем "Барајевска река", где је разговарао са окупљеним грађанима и члановима удружења о свему што је постигнуто у претходном периоду заједно са нашим коалиционим партнерима Српском напредном странком, али и да видимо шта још може да се уради како би грађани у свакој локалној средини имали квалитетнији живот.
Навео је да се у Барајево у последње време доста улаже, пуно ствари је започето и урађено, имаммо конкретне резултате и тек нам предстоје капиталне инвестиције.
На самом крају Маријан Ристичевић је истакао да је важно да наставимо путем развоја Београда и Србије, али да би све то било могуће важно је да 03. априла победи Александар Вучић и листа "Александар Вучић - Заједно можемо све".
Александар Мартиновић испред Српске напредне стране је нагласио је колико је важно да слушамо грађане јер само ако слушамо људе и радимо заједно можемо да градимо још бољу и јачу Србију за све њене грађане, али и генерације које долазе. Позвао је све грађане да изборе схвате озбиљно и да 03. априла сви изађу на биралишта и да убедљивије него икада победи политика мира, стабилности и просперитета.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE